Увага триває І тур Всеукраїнського конкурсу серед кадровиків Україні «Кадровик року’2020»

У процесі підготовки відповідей на завдання конкурсу претенденти на звання «Кадровик року’2020» удосконалюють знання трудового законодавства, слідкують за його змінами, тенденціями та підвищують рівень власних знань.


Усі фахівці, які візьмуть участь в конкурсі, отримають широкі можливості для подальшого професійного розвитку, спілкування з колегами, професійного обговорення актуальних тем.

Учасники конкурсу

До участі запрошуються всі охочі, хто має досвід роботи в кадрових підрозділах або службах по роботі з персоналом та хоче перевірити свої знання! За посадами це можуть бути інспектори з кадрів, начальники відділів кадрів, департаментів та служб з персоналу, фахівці кадрового адміністрування, менеджери з персоналу, юристи, бухгалтери, на яких покладено функції кадрових працівників, а також студенти, які у майбутньому прагнуть пов’язати свою професійну долю з трудовим законодавством та управлінням персоналом.

Щоб пройти два етапи конкурсу і отримати звання «Кадровик року’2020», важливо:

  • володіти поглибленими знаннями законодавства про працю;
  • мати необхідні практичні навички із кадрового діловодства;
  • досконало володіти умінням використовувати знання з професійних дисциплін та мати розуміння про особливості роботи працівників, з якими пліч-о-пліч доводиться співпрацювати щодо виконання законодавства про працю, юристів та бухгалтерів;
  • бути не лише фахівцем у галузі кадрового діловодства та законодавства про працю, а й гарним аналітиком і стратегом; мати хоча б елементарні знання у суміжних галузях права: цивільному, сімейному, адміністративному і навіть кримінальному.


Також важливо володіти не лише знаннями, а й уміти знаходити правильні рішення, застосовуючи свої уміння, орієнтуватися у великому потоці кадрової інформації, вміти шукати потрібні джерела і вибирати саме необхідну інформацію. А ще мислити логічно і нестандартно, вміти знайти вихід з будь-яких професійних ситуацій. Бути гнучким та знаходити спільну мову з керівником, працівником та перевіряючим.